Kreativni jezički centar
English Language Teaching
  Miroslava Tirša 10
11080 Zemun
Srbija
  tel:
+381 11 210 55 52
+381 63 75 25 805
  e-mail:
info@kjc.edu.rs
www.kjc.edu.rs
 
kontakt
 

Najmlađi polaznici redovne nastave jezika u školi Kreativni jezički centar imaju 4-6 godina. Sa decom rade profesori engleskog jezika tako što usklađuju i proširuju dečja znanja i dečju svest o okruženju na srpskom i na engleskom jeziku. Programi i udžbenici odabrani su tako da se deca lako kasnije uključuju u nastavu jezika u osnovnoj školi i dalje usavršavanje u školi jezika Kreativni jezički centar. Playschool-Englesko zabavište za decu od 3,5 do 5,5 godina i predškolce...

Nastava za
decu od 7-10 godina prati psiho-fizički razvoj dece, dinamična je i zabavna. Deca sa lakoćom savladavaju obiman rečnik, izgovor, intonaciju, kao i novo alfabetsko pismo. Sa 10 godina mogu da položu prve ispite Cambridge univerziteta namenjen ovom uzrastu - Young Learners.

Nastava za
decu od 10-15 godina je dinamična i zabavna ali i zahtevna i takmičarska. Pored udžbenika britanskih izdavača koji prate program škole u nastavu je uključen veći broj radionica i projekata koji pored suštinskog cilja obogaćenja znanja engleskog jezika obogaćuju i znanje učenika iz različitih društvenih sfera. Sa 14 godina naši učenici mogu bez problema polagati ispite Cambridge univerziteta KET, PET i FCE ili se uključiti u školsku nastavu na engleskom jeziku.

Za stariju omladinu, odrasle, studente i profesionalce koji žele da započnu ili da se vrate u obrazovni proces, postoje programi sa akademskim pristupom nastavi koji zahtevaju duži vremenski period učenja. Programi za najviše nivoe izvode polaznike direktno na međunarodne ispite iz engleskog kao stranog jezika: Cambridge FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS, Michigan CPE i druge.

  U grupaciji programa sa akademskim pristupom nalaze se i programi za učenje poslovnog engleskog jezika (Business Executive Courses) koji izvode polaznike na ispit za Cambridge diplomu BEC.

Za
zaposlene polaznike koji žele da brzo nauče, obnove ili usavrše svoje znanje jezika, Kreativni jezički centar nudi programe koji ne insistiraju na akademskom znanju gramatike, struktura i funkcija jezika, već na njihovoj pravilnoj upotrebi. Samim tim programi su kraći a polaznici se osposobljavaju da komuniciraju na engleskom jeziku prema svojim profesionalnim potrebama.

Specijalni programi za kurseve kratkih priprema za
polaganje međunarodnih ispita i priprema za upis u jezičke gimnazije i na Filološki fakultet u ponudi su tokom cele godine.
Ovi programi namenjeni su polaznicima koji su svoje znanje stekli na drugom mestu, a potrebna im je kratka sistematizacija i dopuna znanja kao i ciljano usavršavanje jezičkih veština prema zahtevima međunarodnih i domaćih institucija.


Ciklični kursevi kontinuiranog obnavljanja i učenja (Talk English) namenjeni su polaznicima koji su postigli željeni nivo znanja i/ili položili ispite iz engleskog jezika, a sada im je potrebno da održe nivo znanja ili da ciljano usavrše poznavanje jezika.
Nastavni program ovih kurseva može se prilagoditi grupacijama polaznika.


Specijalizovani kursevi sa programima koji su prilagođeni posebnim zahtevima polaznika.

U nastavi se koriste najmoderniji udžbenici i nastavni materijal (audio, video, i drugi dodatni materijali) poznatih britanskih izdavača: Longman - Pearson Education, Cambridge, Oxford University Press, Express Publishing, Richmond Publishing, Marshall Cavendish ELT, Summertown Publishing, i drugi. Učionice su opremljene savremenim nastavnim sredstvima (audio/video oprema).

Radno vreme administracije škole u toku upisa je radnim danima od 10 do 19 časova i subotom od 10 do 15 časova. Možete nas kontaktirati putem telefona: 210 55 52, 063 75 25 805, 064 171 09 03, a prijave možete slati na e-mail: info@kjc.edu.rs. Uplatu rezervacije i uplatu rate kursa možete izvršiti na račun br. 205-77856-96. Potpisivanje upisnice i/ili ugovora vrši se najkasnije 5 dana pre početka nastave.
Kreativni jezički centar © 2005 Prezentacija je u pripremi 07.09.2015 - get Flash Player